Lavrov: Ubistvo Nemcova gnusan zločin

Izvor: Politika, 02.Mar.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Ubistvo Nemcova gnusan zločin

ŽENEVA – Ruski ministar spoljnjih poslova Sergej Lavrov danas je na forumu UN za ljudska prava izjavio da je ubistvo ruskog opozicionog lidera Borisa Njemcova „gnusan zločin” i dodao da predsednik Vladimir Putin nadgleda istragu kako bi počinioci bili izvedeni pred lice pravde.

On je kazao da je postignut „opipljiv napredak” u primeni mera dogovorenih u Minsku i da se prekid vatre na istoku Ukrajine „učvršćuje”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << prenosi Rojters.

Ali on je apelovao na vlasti u Kijevu da prekinu, kako je naveo, „de fakto blokadu” Donjeckog regiona, obnove ekonomske veze, nastave da isplaćuju socijalnu pomoć, pružaju bankarske usluge i omoguće slobodu kretanja iz regiona Donjecka u druge delove Ukrajine.

Tanjug

objavljeno: 03.02.2015

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov: Ubistvo Nemcova gnusno

Izvor: B92, 02.Mar.2015

Ruski ministar spoljnjih poslova Sergej Lavrov je na forumu UN za ljudska prava izjavio da je ubistvo ruskog opozicionog lidera Borisa Njemcova "gnusan zločin"...On je dodao da predsednik Vladimir Putin nadgleda istragu kako bi počinioci bili izvedeni pred lice pravde...On je rekao da je postignut...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.