Izvor: Blic, 20.Mar.2018, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"LJUDI SU POSTALI ZOMBIJI PROPAGANDE" Slavni šahista se plaši ubistva, članice poznatog benda beže, ali poručuju: "NIJE VEČAN!"

Sa novim mandatom i ubedljivom pobedom Vladimira Putina na predsedničkim izborima očekivano je da će moral opozicionim grupama opasti. Ali, pod njegovom vlašću iznedrili su se aktivisti i pojedinci koji su po svaku cenu javno izneli svoj stav. Strah je pojedince već pre izbora naveo da se presele, ali određene grupe, poput muzičke grupe "Pusi rajota" i nakon zacementirane vlasti nastavljaju da deluju. Pitanje je koliko njih će zaista silom biti utišano, koliko je već samo odustalo i da li će se probiti glas nekih novih oponenata.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.