Kremlj: U nedelju telefonski razgovor Putina i Makrona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2022, 11:23

Kremlj: U nedelju telefonski razgovor Putina i Makrona

Predsednik Rusije Vladimir Putin u nedelju bi trebalo da razgovora telefonom sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Da, razgovor je planiran", rekao je Peskov za RIA Novosti odgovarajući na pitanje da li je telefonski razgovor sa Makronom na Putinovom rasporedu.

Makron je 7. februara boravio u poseti Moskvi, a tema razgovora dvojice predsednika bila je situacija oko Ukrajine.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

HITAN TELEFONSKI POZIV Zelenski razgovarao sa Makronom o Ukrajini: "Bilo je reči o mogućnostima za neposrednu "deeskalaciju"

Izvor: Blic, 19.Feb.2022

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je da je obavio "hitan" telefonski razgovor sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom o situaciji na istoku Ukrajine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.