Kremlj: Američke firme pod pritiskom zbog ruskog Davosa

Izvor: Blic, 07.Maj.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj: Američke firme pod pritiskom zbog ruskog Davosa

Mnoge američke firme našle su se pod pritiskom zbog planova da učestvuju na godišnjem Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, koji će biti održan kasnije ovog meseca.

Forum, koji će biti održan od 22. do 24. maja, veoma je važan za Rusiju i predstavlja alternativu Svetskom ekonomskom forumu iz Davosa, prenosi Rojters.

- Znamo da su brojne kompanije iz SAD pod direktnim pritiskom i neće moći same da donesu odluku da li da učestvuju ili ne na forumu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov za agenciju RIA novosti, i dodao da predsednik Rusije Vladimir Putin ne namerava da menja program foruma.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAD firme ne smeju u ruski Davos?

Izvor: B92, 07.Maj.2014

Moskva -- Mnoge američke firme našle su se pod pritiskom zbog planova da učestvuju na godišnjem Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu...Forum, koji će biti održan od 22. do 24. maja, veoma je važan za Rusiju i predstavlja alternativu Svetskom ekonomskom forumu iz Davosa, prenosi Rojters..."Znamo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.