Gojkovićeva sa predsednikom Ruske dume

Izvor: RTS, 08.Okt.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojkovićeva sa predsednikom Ruske dume

Uoči sastanka predsednika parlamenata evroazijskih zemalja u Antaliji, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković srela se sa predsednikom Ruske dume Vjačeslavom Volodinom.
U razgovoru su zaključili da dve zemlje imaju prijateljske odnose i da je pred parlamentarcima zadatak da na zakonodavnom nivou u delo sprovedu ono što su se predsednici Aleksandar Vučić i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vladimir Putin dogovorili tokom nedavnog susreta.

Gojkovićeva je zahvalila na podršci na međunarodnom planu uverena da će Rusija sprečiti i učlanjenje Kosova u Interpol.
Srbija prvi put učestvuje na Sastanku parlamenata evroazijskih zemalja, a parlamentarne delegacije više od 50 zemalja od sutra će razgovarati o ekonomskoj saradnji, životnoj sredini i održivom razvoju u Evroaziji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Gojković razgovarala sa predsednikom Državne dume Rusije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Okt.2018

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i predsednik Državne dume Rusije Vječislav Volodin ocenili su u ponedjeljak u Turskoj da su odnosi Srbije i Rusije izuzetno dobri i zasnovani na bliskosti dva naroda, tradicionalnom prijateljstvu, kao i kulturnoj i istorijskoj povezanosti, saopšten je iz parlamenta...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.