Izvor: Blic, 07.Apr.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac ranjen u eksploziji u Sočiju

Jedan ruski policajac ranjen je u eksploziji u Sočiju, gde su se juče sreli predsednici Rusije i SAD - Vladimir Putin i Džordž Buš.

Eksplozija se dogodila u nedelju u Sočiju u trenutku kada je policajac pretresao torbu ostavljenu ispred biokopa, rekao je neimenovani izvor snaga bezbednosti.

"Zbog povreda, obe ruke će mu biti amputirane, a ima povreda i u predelu stomaka", rekao je taj izvor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Buš je u nedelju otputovao iz Rusije nakon dvodnevnog samita sa Putinom.

Agencija Itar-Tas javila je da se eksplozija dogodila noćas posle samita kada je Buš već otputovao.

Soči, koji treba da bude domaćin Zimskih olimpijskih igara 2014. godine, nalazi se na nekoliko sati od granice sa Čečenijom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u Sočiju posle samita Buš-Putin

Izvor: Press, 07.Apr.2008

Jedan ruski policajac ranjen je u eksploziji u Sočiju nakon susreta predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Džordža Buša, javila je danas agencija Ria Novosti..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.