Izvor: N1 televizija, 16.Jun.2021, 22:29

Dva sata i mnogo tema – vraćanje diplomata, Navaljni, sajber napadi, Ukrajina…

Nakon prvog zvaničnog susreta predsednika Amerike i Rusije, Džozefa Bajdena i Vladimira Putina u Ženevi, dogovoreno je da se vrate diplomate proterane iz Moskve, odnosno Vašingtona. Oni su povučeni ranije tokom godine. Dvojica predsednika usvojila su zajedničku Deklaraciju o strateškoj nuklearnoj stabilnosti, razgovarali su o sajber bezbednosti, ljudskim pravima kao i ulozi Rusije u destabilizaciji Ukrajine. Bajden je poručio da su razgovori išli u dobrom pravcu, a Putin da su bili konstruktivni.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden i Putin razgovaraju, ali se ne slažu

Izvor: Deutsche Welle, 17.Jun.2021, 08:11

Prvi susret ruskog predsednika Vladimira Putina i američkog Džozefa Bajdena bio je „konstruktivan“ i protekao je „u dobroj atmosferi“. Mnogo toga nije dogovoreno, ali to je bilo i za očekivati.

Nastavak na Deutsche Welle...

Bajden i Putin spremni na saradnju, ali i na sukob

Izvor: Danas, 17.Jun.2021

Prvi susret predsednika SAD i Rusije - Džozefa Bajdena i Vladimira Putina - u Ženevi nije doneo ništa više nego što se očekivalo, stoji u analizama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.