Da li biste želeli da imate putinfon?

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2014, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste želeli da imate putinfon?

UKOLIKO imate na raspolaganju 3.600 dolara za novi mobilni telefon, onda biste mogli da razmotrite kupovinu „putinfona“, dostupnog u dve varijante - titanijumskoj i zlatnoj, a na njegovom kućištu ugraviran je lik Vladimira Putina. Luksuzni brend „Kaviar“ predstavio je prvu kolekciju „putinfon“ uređaja, koja se zasniva na modelu iPhone 5. Proizveli su i za samo nekoliko dana prodali svih 144 primeraka. Ova juvelirnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je planirala da napravi 299 zlatnih i titanijumskih telefona u drugoj kolekciji zasnovanoj na iPhone 6 i iPhone 6 plus. Međutim, Putinov sekretar za štampu Dmitrij Peskov protestovao je zbog upotrebe lika ruskog predsednika na telefonima. Zbog toga je kompanija privremeno obustavila proizvodnju.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DA LI ŽELITE MOBILNI S LIKOM PUTINA? Pogledajte koliko košta ovaj “putinfon”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Nov.2014

Luksuzni brend "Kaviar" predstavio je prvu kolekciju "putinfon" uređaja, koja se zasniva na modelu iPhone 5. Proizveli su i za samo nekoliko dana prodali svih 144 primeraka..Ukoliko imate na raspolaganju 3.600 dolara za novi mobilni telefon, onda biste mogli da razmotrite kupovinu “putinfona”, dostupnog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.