AFP: Putin najuticajniji u 2014. godini

Izvor: RTS, 12.Dec.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFP: Putin najuticajniji u 2014. godini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izabran je za najuticajniju osobu u svetu za 2014. godinu.

Vladimir Putin izglasan je za najuticajniju ličnost nakon sprovedene Frans presove ankete, u kojoj je učestvovalo 380 novinara. 

Na listi najuticajnijih našli su se papa Franja i pakistanska aktivistkinja i dobitnica Nobelove nagrade >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za mir Malala Jusufzai, vođa demonstranata u Hong Kongu Džošua Vong i drugi, javlja Tanjug.

Prošle godine u istoj anketi za najuticajniju ličnost izabran je bivši službenik američke Agencije za nacionalnu bezbednost Edvard Snouden.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin najuticajnija osoba na svijetu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2014

LONDON - Ruski predsjednik Vladimir Putin izabran je za najuticajniju osobu u svijetu za 2014. godinu u izboru agencije AFP u anketi u kojoj je učestvovalo 380 novinara...Na listi najuticajnijih našli su se papa Franjo i pakistanska aktivistkinja i dobitnica Nobelove nagrade za mir Malala Јusufzai,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Putin ličnost godine

Izvor: Radio 021, 12.Dec.2014

Predsednik Rusije Vladimir Putin izabran je za najuticajniju osobu u svetu za 2014. godinu...Vladimir Putin izglasan je za najuticajniju ličnost nakon sprovedene Frans presove ankete, u kojoj je učestvovalo 380 novinara...Na listi najuticajnijih našli su se papa Franja i pakistanska aktivistkinja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.