Znate li ko je najuticajnija ličnost u 2014. godini?

Izvor: Telegraf.rs, 12.Dec.2014, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li ko je najuticajnija ličnost u 2014. godini?

Na listi najuticajnijih našli su se papa Franja i pakistanska aktivistkinja i dobitnica Nobelove nagrade za mir Malala Jusufzai, kao i vođa demonstranata u Hong Kongu Džošua Vong, a evo ko je osvojio prvo mesto...

Ruski predsednik Vladimir Putin izabran je za najuticajniju osobu u svetu za 2014. godinu u izboru agencije AFP u anketi u kojoj je učestvovalo 380 novinara.

Na listi najuticajnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << našli su se papa Franja i pakistanska aktivistkinja i dobitnica Nobelove nagrade za mir Malala Jusufzai, vođa demonstranata u Hong Kongu Džošua Vong i drugi.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Prošle godine u istoj anketi za najuticajniju ličnost izabran je bivši službenik američke Agencije za nacionalnu bezbednost Edvard Snouden.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Putin najuticajnija ličnost godine

Izvor: B92, 13.Dec.2014, 10:37

Pariz -- Ruski predsednik Vladimir Putin izabran je za najuticajniju osobu u svetu za 2014. godinu u izboru agencije AFP u anketi u kojoj je učestvovalo 380 novinara...Na listi najuticajnijih našli su se papa Franja i pakistanska aktivistkinja i dobitnica Nobelove nagrade za mir Malala Jusufzai, vođa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.