Zaražena poslanica putovala vozom, usledila je kazna

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 08:18

Zaražena poslanica putovala vozom, usledila je kazna

London -- Poslanica vladajuće Škotske nacionalne partije Margaret Fernije, suspednovana je pošto je iz Londona u Škotsku putovala vozom iako je znala da je zaražena.

Ona je rezultat testa na koronavirus saznala u ponedeljak pošto je govorila u br

"U ponedeljak uveče sam dobila pozitivan nalaz na Kovid 19. Putovala sam kući vozom u utorak ujutru ne tražeći savet. To je bilo pogrešno i žao mi je", rekla je ona, preneo je sinoć Rojters.

U Engleskoj je obaveza osoba zaraženih koronavirusom da se samoizoluju a kazna za onoga ko to prekriši je 1.000 funti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poslanica putovala vozom, iako je znala da ima koronu

Izvor: Radio 021, 02.Okt.2020

Poslanica Škotske nacionalne stranke Margaret Ferijer izvinila se jer je sa simptomima virusa korona, dok je čekala rezultate testa koji je, ispostavilo se, bio pozitivan, putovala vozom do Londona na zasedanje parlamenta, a potom se sa potvrđenim Covidom-19 vratila vozom u Glazgov...Ferijer se nije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.