Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Izjave iz SAD diktirane predizbornom kampanjom

MOSKVA - U SAD vlada predizborna histerija, a kampanja je jedna od najprljavijih do sada, kaže portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je da su izjave i saopštenja koja stižu iz SAD o odnosima sa Rusijom i o saradnji o pitanju Sirije diktirane aktuelnom američkom predizbornom kampanjom.

Zaharova je dodala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u SAD trenutno vlada predizborna histerija, i da su mnogi saglasni da je to do sada najprljavija predizborna kampanja.

"Iz tog razloga ne shvatam tako ozbiljno sve što stiže iz Vašingtona", rekla je Zaharova za Vesti FM.

Različite političke snage u SAD potežu pitanje Rusije u predizbornoj kampanji da bi dobile političke poene, dodala je Zaharova, a preneo Tas.

Navela je da je čitava kampanja o ruskom medvedu.

"Govore o tome kako ruski medved zimi ide u hibernaciju, kako jede, hakuje nečije servere, kao da nema drugih problema o kojima treba razgovarati", zaključila je Zaharova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.