Za ulazak u Grčku preko Bugarske obavezan negativan test na Kovid-19

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2020, 14:11

Za ulazak u Grčku preko Bugarske obavezan negativan test na Kovid-19

Pojačana zdravstvena kontrola stupila je na snagu na grčkoj granici sa Bugarskom posle porasta broja zaraženih turista Kovidom-19.

Od danas, svi putnici koji prelaze granicu dužni su da imaju negativan test, obavljen u prethodna 72 sata i preveden na engleski jezik.

Zbog uvođenja novog pravila od jutros je zabeležan pad dolazaka u odnosu na prethodne dane.

Granični prelaz Promahonas - >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Kulata je jedini prelaz koji je otvoren na granici sa Bugarskom za putnike čija putovanja nisu hitna i obavezna.

Zdravstveni stručnjaci su savetovali vladu da pooštri mere zdravstvene zaštite i upozorili da se građani sve manje pridržavaju mera koje su uvedene kako bi se sprečilo širenje pandemije.

Desetine zdravstvenih radnika organizovalo je protest ispred kabineta premijera, tražeći bolje osoblje u javnim bolnicama zbog pandemije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Produžena zabrana ulaska u Grčku: Samo uz PCR test preveden na engleski jezik

Izvor: B92, 15.Jul.2020

Pojačana zdravstvena kontrola stupila je na snagu na grčkoj granici sa Bugarskom posle porasta broja zaraženih turista kovidom 19.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.