ZLOČIN NA NOVOM BEOGRADU Žena ubijena na ulazu u zgradu

Izvor: Blic, 11.Feb.2018, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČIN NA NOVOM BEOGRADU Žena ubijena na ulazu u zgradu

Žena V.V. (54) ubijena je noćas u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu, saznaje "Blic". Zločin se dogodio u 23.50, a na licu mesta su ekipe policije koje obavljaju uviđaj.

Kako nezvanično saznajemo, kamere sa susedne zgrade snimile su zločin. Na pomenutim snimcima zabeleženo je da je ubijena žena neposredno pre zločina na ulazu u zgradu pričala sa komšijom, a da se onda u kadru vidi samo pištolj koji opaljuje, ali ne i osoba koja ispaljuje hitac.

Pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da je osumnjičeni za ubistvo iz zgrade pobegao na drugi ulaz, a policija traga za njim.

Motivi zločina biće poznati nakon istrage.

Kako je saopštila portparolka Hitne pomoći Nada Macura, žena je ranjena u grudi i ruku i Hitna pomoć je na licu mesta samo mogla da konstatuje smrt.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zločin na Novom Beogradu: Žena ubijena na ulazu u zgradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2018

Ubica u bekstvu..Žena Vladanka V. (54) ubijena je sinoć u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu. Zločin se dogodio u 23.50, a na licu mesta su izašle ekipe policije koje se obavile uviđaj...Kako se nezvanično saznaje, kamere sa susedne zgrade snimile su zločin. Na pomenutim snimcima zabeleženo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Žena ubijena u ulazu zgrade na Novom Beogradu

Izvor: N1 televizija, 11.Feb.2018

Žena V.V. (54) ubijena je oko ponoći u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu u ulazu jedne zgrade, javlja Blic...Kako nezvanično saznaje list, kamere sa susedne zgrade snimile su zločin...Na pomenutim snimcima zabeleženo je da je ubijena žena neposredno pre zločina, na ulazu u zgradu, pričala...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.