ZAHAROVA ODGOVORILA NA PRETNJE VAŠINGTONA: Čudno je da neko u Americi toliko voli da se igra

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 20:36

ZAHAROVA ODGOVORILA NA PRETNJE VAŠINGTONA: Čudno je da neko u Americi toliko voli da se igra

Rusija je uvek logično odgovarala na američke nelegalne aktivnosti, ali SAD uvek nastavljaju po starom, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Ona je tako komentarisala današnje najave Vašingtona da će uvesti novi paket sankcija Moskvi zbog situacije s gasovodom Severni tok 2 i opozicionim blogerom Aleksejem Navaljnim koji služi zatvorsku kaznu u regionu Vladimir.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Čujemo izveštaje iz Vašingtona da se sprema novi paket sankcija protiv naše zemlje. (Tamošnji) zvaničnici povezuju Severni tok 2 sa Navaljnim. Na nelegalne aktivnosti SAD smo uvek odgovarali logično - kazala je Zaharova, a preneo TAS S.

Ona je dodala da joj je čudno da neko u Vašingtonu toliko voli da se igra kao na vrtešci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharova: Na sankcije SAD uvek je sledio recipročni odgovor

Izvor: Vostok.rs, 21.Jun.2021, 08:43

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova prokomentarisala je najavu američkih vlasti da će uvesti nove sankcije Rusiji rekavši da je „čudno što neko u Vašingtonu toliko voli trku sa preponama i to na vrtešci“. Ona je ujedno podsetila i da će ove sankcije zasigurno izazvati...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.