ZABRINJAVAJUĆE: Gužva u vazdušnom prostoru oko Ukrajine, civilni avioni ne smeju da priđu granici

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2022, 09:45

ZABRINJAVAJUĆE: Gužva u vazdušnom prostoru oko Ukrajine, civilni avioni ne smeju da priđu granici

Predsednik Rusije je objavio početak vojnih operacija dok je u toku bila sednica Saveta bezbednosti UN

Avioni u civilnom vazdušnom saobraćaju ne lete preko Ukrajine, niti se približavaju ukrajinskim granicama, zbog ruskog napada na Ukrajinu, pokazuju snimci sa sajta Flajt radar koji prati kretanje letelica.

Ruska vojska je počela napad na Ukrajinu, posle iznenadne najave Vladimira Putina, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u direktnom TV prenosu objavio da Rusija kreće u "vojnu operaciju".

.

Svetski mediji javljaju da se širom cele Ukrajine čuju eksplozije, pa čak i u Kijevu i Harkivu, najvećim gradovima u državi.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANIKA U KIJEVU: Građani beže od eksplozija koje odjekuju, velike gužve na bankomatima i pumpama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2022

Uplašeni Ljudi beže u skloništa...Potresni prizori stižu iz Kijeva, u kom su nakon prvih detonacija zabeleženi redovi na pumpama i na ulicama...Automobili idu na zapad u Kijevu, dalje od eksplozija na istoku...Vidi se i da su veliki redovi na pumpama, a haos je i na bankomatima...Ruska vojska je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"PANDEMIJA, PA RAT!" Karleuša zagrmela povodom sukoba Rusije i Ukrajine - Iz ANKSIOZNOSTI U ANKSIOZNOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2022

Pevačica nije mogla da ćuti ovim povodom!..Jelena Karleuša iskoristila je priliku da se oglasi povodom napada Rusije na Ukrajinu...Popularna pevačica, u svom stilu, morala je da da svoje mišljenje povodom ove važne teme, a sve je sročila u jednoj rečenici...- Smireno prolazim kroz tranziciju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.