Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2021, 15:02

Vulin: Sinovi onih koji su stvorili NDH, danas slave Oluju

BEOGRAD - "Zato što smo ćutali o Jasenovcu, doživeli smo Oluju", izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, povodom godišnjice hrvatske akcije "Oluja" u kojoj je iz tadašnje Republike Srpske Krajine protjerano više od 250.000 Srba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Višković: Odgovorni za zločine nad Srbima nisu kažnjeni

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2021

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da se, kada je riječ o današnjem obilježavanju 26 godina od hrvatske zločinačke akcije "Oluja" i progona Srba iz Republike Srpske Krajine, koje i ove godine zajednički organizuju Srbija i Republika Srpska, na ovakvim skupovima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vulin: Kome ne smeta „velika Albanija“ njemu smeta „srpski svet“

Izvor: Danas, 05.Avg.2021, 13:22

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da onaj ko se zaklinje u u nepromenljivost granica na Balkanu, taj najpre mora da prizna suverenitet Srbije i da ne priznaje lažnu državu Kosovo.

Nastavak na Danas...

Vulin: Ideja uništenja Srba u Hrvatskoj nije napuštena

Izvor: RTS, 05.Avg.2021

Ideja uništenja Srba u Hrvatskoj nije napuštena ni danas, ocenio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, komentarišući izjave hrvatskih zvaničnika na proslavi godišnjice "Oluje" u Kninu . Vulin je u saopštenju za javnost nave da "ko 9. maja ne obeležava...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.