Izvor: RTS, 25.Nov.2020, 12:05

Vučić: Siguran sam da će Đurić u SAD uspešno štititi interese Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je sa novim ambasadorom Srbije u SAD, Markom Đurićem, koji će uskoro stupiti na tu dužnost.
"Poslednji pripremni sastanak sa ambasadorom Srbije u SAD Markom Đurićem pred odlazak u Vašington", naveo je Aleksandar Vučić uz fotografiju na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Vučić je poručio da je siguran da će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đurić na tom mestu uspešno predstavljati i štititi interese Srbije.
Početkom ovog meseca, Đurić je dobio agreman administracije u Vašingtonu, nepunih mesec dana posle odluke Vlade o njegovom imenovanju na mesto ambasadora Srbije u SAD.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić i Šapić razgovarali o pitanjima važnim za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2020, 11:03

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa liderom koalicije SPAS Aleksandrom Šapićem o pitanjima važnim za Srbiju, kako je objavljeno na Instagram profilu "budućnostsrbijeav", uz fotografiju Vučića i Šapića kako razgovaraju na terasi zgrade Predsedništva Srbije..."Kratka jutarnja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.