Vučić i Šapić razgovarali o pitanjima važnim za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2020, 11:03

Vučić i Šapić razgovarali o pitanjima važnim za Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa liderom koalicije SPAS Aleksandrom Šapićem o pitanjima važnim za Srbiju, kako je objavljeno na Instagram profilu "budućnostsrbijeav", uz fotografiju Vučića i Šapića kako razgovaraju na terasi zgrade Predsedništva Srbije.

"Kratka jutarnja šetnja na terasi Predsedništva i prijateljski razgovor o svim važnim pitanjima za našu Srbiju", napisano je u objavi na Instagramu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić i Šapić razgovarali "o pitanjima važnim za Srbiju"

Izvor: RTS, 26.Nov.2020

Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa liderom koalicije SPAS Aleksandrom Šapićem o, kako je objavio, pitanjima važnim za Srbiju, . "Kratka jutarnja šetnja na terasi Predsedništva i prijateljski razgovor o svim važnim pitanjima za našu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.