Vratio se avion sa našim građanima iz Moskve i Varšave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2020, 17:24

Vratio se avion sa našim građanima iz Moskve i Varšave

Avion Er Srbije A319 iz Moskve i Varšave vratio se u Beograd sa više od 140 naših građanima.

Avion je sleteo oko 18.00 sati, objavljeno je na sajtu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je ranije danas za Tanjug da je Vlada Srbije u dogovoru sa predsednikom Aleksandrom Vučićem organizovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << let Er Srbije za Moskvu i Varšavu kojim će biti vraćeno 144 naših građana.

Među putnicima se nalaze studenti, bolesnici, trudnice, naši građani koji su ostali bez posla, kao i više naših sportista i trenera, rekao je Dačicć.

Ministar je rekao i da, iako je bilo dogovoreno, današnjim letom za Moskvu nisu prevezeni ruski građani, jer nisu dobili dozvolu ruskih vlasti da mogu da uđu u Rusiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Danas let za Moskvu i Varšavu, vraćaju se i brojni sportisti

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2020

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je Vlada Srbije danas organizovala let Er Srbije za Moskvu i Varšavu kojim će biti vraćeno 144 naših građana, a za sutra je predviđen let za Frankfurt...Među putnicima se nalaze studenti, bolesnici, trudnice, naši građani koji su ostali bez...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.