Izvor: Radio 021, 04.Apr.2020, 19:00

Dačić: Danas let za Moskvu i Varšavu, vraćaju se i brojni sportisti

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je Vlada Srbije danas organizovala let Er Srbije za Moskvu i Varšavu kojim će biti vraćeno 144 naših građana, a za sutra je predviđen let za Frankfurt.

Među putnicima se nalaze studenti, bolesnici, trudnice, naši građani koji su ostali bez posla, kao i više sportista i trenera, rekao je Dačić.

On je naveo da su među njima odbojkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << trener Slobodan Kovač, fudbalski trener Miodrag Božović, košarkaši Stefan Jović i Nikola Rebić, odbojkašica Bojana Drča, odbojkaši Nikola Jovović, Dražen Luburić i Marko Ivović, fudbaleri Srđan Miailović, Đorđe Despotović i Miroslav Bogosavac, kao i košarkašica Katarina Vučković.

"Ovim letom će stići i humanitarna pomoć i donacije koje je prikupila naša ambasada u Moskvi, u okviru koje je i šest prenosnih i jedan klinički respirator", rekao je Dačić.

Najavio je da je za sutra predviđen let Er Srbije za Frankfurt, koji je platila Kanada za prevoz njihovih državljana iz Srbije, a istim letom će u Srbiju biti prevezeni naši građani.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.