VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA KUZMINA: Kada su na nas padale bombe, tada nisu pričali o međunarodnom pravu (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022, 16:07

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA KUZMINA: Kada su na nas padale bombe, tada nisu pričali o međunarodnom pravu (FOTO/VIDEO)

Građani su dočekali predsednika SNS.

Građani se u velikom broju okupljaju u Kuzminu, i veličanstveno su dočekali predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

- U budućnosti će nam tako biti mnogo lakše. U mnogim ulicama očekuje se uređenje parka. Kao i Kuzminu, tako i u Mitrovici uradićemo kanalizaciju. Postali smo deo normalnog sveta. Ovo govorim pod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uslovom da sačuvamo mir i stabilnost. Ja najviše volim i navijam za Srbiju i gledam na svakakav način da svoju zemlju sačuvamo. Kada su na nas padale bombe tada nisu pričali o međunarodnom pravu.

- Previše sam ozbiljan, izbori nisu igra, a država nije igračka. Država kada se gradi ona ne može preko noći. Kao kada kuću pravite, ne možete praviti crep, ako niste postavili temelj i ploču.

- Već 10 godina smo među najboljima u Evropi u oblasti ekonomije. Mi rastemo, napredujemo - dodao je predsednik.

- Moramo da pokušamo da osim u sportu, da budemo najuspešniji u onome u čemu smo zaostajali i u tome uspevamo. Kandidovao sam se zato što mislim da je važno da u narednih 5 godina guramo državu napred. Niti sam šta krao, niti sam šta uzimao. Donosio sam do sada odluke koje su vam se nekada sviđale, nekada ne. Nije lako voditi jednu zemlju - rekao je on.

- Moja molba za sve vas je da ne verujete svakome. Potrebne su godine da se mnoge stvari reše i da se uredi finansijski sistem. Ja nisam izmišljao toplu vodu, znao sam da će zahvaljujući radu rezultati doći. Kada lečimo rak, ne možemo ga lečiti andolom i aspirinom. Teška vremena su u svetu, najteža od Drugog svetskog rata i nema potrebe da eksperimentišemo. Moja molba je da izađete na izbore 3. aprila, a moje obećanje je da ću raditi za vas i da ću još dolaziti u Kuzmin - rekao je on.

Predsednik Vučić je danas u Adaševcima zajedno sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peterom Sijartom položio kamen temeljac za fabriku UBM grupacije.

Predsednik je istakao da je trgovina između Srbije i Mađarske uvećana za dva i po puta, i rekao da je to rezultat sjajne saradnje.

- Mađarska je danas peti spoljnotrgovinski partner Srbije. I da budem sasvim otvoren, i da ne uzimam sve zasluge, najzaslužniji za to je mađarski premijer Viktor Orban, koji ima snažnu viziju prijateljstva. Želimo da izgradimo partnerstvo koje ne osećaju samo rukovodstva, već i svi naši građani - rekao je predsednik.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Banovcima: "Naša je obaveza da čuvamo svoju zemlju" VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 09.Mar.2022

U Banovcima se okupio veliki broj građana kako bi dočekali predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića...On je zahvalio građanima što su ga dočekali u velikom broju..."Trenutno se nalazimo u takvom trenutku u svetu i Evropi da jeteško da smo skoro imali tako komplikovanu situaciju....

Nastavak na B92...

Vučić Sremcima: Izbori nisu igra, nije dovoljno da sedite ispred TV-a i mislite da neko lepo priča

Izvor: Danas, 09.Mar.2022

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za drugi mandat predsednika Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da izbori "nisu igra", da država "nije igračka" i da nije dovoljno da građani sede ispred televizora i misle "kako neko lepo priča i svašta obećava".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.