ZAJEDNO ĆEMO POBEDITI OVU KRIZU Evo gde su otišli Vučić i Sijatro nakon polaganja kamena temeljca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022, 12:01

"ZAJEDNO ĆEMO POBEDITI OVU KRIZU" Evo gde su otišli Vučić i Sijatro nakon polaganja kamena temeljca (FOTO)

Predsednik Vučić danas je sa Peterom Sijatrom položio kamen temeljac za novu fabriku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto položili su kamen temeljac za izgradnju fabrike stočne hrane UBM grupacije u Adaševcima.

Nakon toga Vučić i Sijarto posetili su vinariju.

- Odličan razgovor sa mađarskim ministrom spoljnih poslova i velikim prijateljem Srbije Peterom Sijartom. Partnerski, prijateljski i zajedno pobedićemo svetsku krizu - naveo je Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA KUZMINA: Kada su na nas padale bombe, tada nisu pričali o međunarodnom pravu (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022

Građani su dočekali predsednika SNS...Građani se u velikom broju okupljaju u Kuzminu, i veličanstveno su dočekali predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića...- U budućnosti će nam tako biti mnogo lakše. U mnogim ulicama očekuje se uređenje parka. Kao i Kuzminu, tako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.