Izvor: Blic, 09.Mar.2022, 19:13

Vučić u Kuzminu: Za manje od godinu dana završavamo autoput do Sremske Rače (FOTO)

Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je danas građanima u Kuzminu, da je će za manje od godinu i po dana biti završen kompletan autoput Kuzmin - Sremska Rača, koji će omogućiti dolazak investitora u taj kraj, kako bi se dodatno zaposlili ljudi i ostajali u svojoj zemlji, a za sve to su, naglašava, neophodni mir i stabilnost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Izbori nisu igra, nemamo pravo na neodgovornost" Vučić u Pećincima: Nastavićemo sa dovođenjem investitora, zato moraju da se čuvaju stabilnost i mir

Izvor: Blic, 09.Mar.2022

Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić danas se obratio i građanima Pećinaca, opštine u koju je već došao veliki broj fabrika, navodeći da će se nastaviti dovođenje investitora, kao i da će uslediti novi infarstrukturni projekti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.