VAPAJ medicinskih radnika iz Njujorka: Izgubili ste kontakt sa realnošću, OBEZBEDITE nam opremu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAPAJ medicinskih radnika iz Njujorka: "Izgubili ste kontakt sa realnošću, OBEZBEDITE nam opremu!"

One su upozorile da rukovodstvo bolnice u kojoj rade ograničava zamenu maski.

Medicinske sestre koje se u Njujorku bore za pacijente obolele od korona virusa uputile su danas uznemirujući apel da im se obezbedi adekvatna količina zaštitne opreme, jer su, kako su navele, gradski zvaničnici izgubili kontakt s realnošću.

Na konferenciji za novinare ispred gradske bolnice "Jakobi" medicinske sestre su tražile da im se obezbede maske i druga zaštitna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oprema za borbu protiv korona virusa od kojeg je do sada obolelo više od 44 hiljade, a preminulo više od 500 ljudi, uglavnom građana Njujorka, a među kojima je najmanje jedna medicinska radnica.

Medicinske radnice su upozorile da rukovodstvo bolnice "Jakobi" ograničava zamenu maski.

Gradske vlasti su saopštile da su obezbeđene dovoljne količine zaštitne opreme samo za period od nedelju dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Njujork u karantinu? Apel gradonačelnika Njujorka - zaštitne medicinske opreme ima samo za NEDELjU dana

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020

Medicinske sestre koje se u Njujorku bore za pacijente obolele od korona virusa uputile su danas uznemirujući apel da im se obezbedi adekvatna količina zaštitne opreme Medicinske sestre koje se u Njujorku bore za pacijente obolele od korona virusa uputile su danas uznemirujući...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.