Umetnost za sve: Otvorena izložba akvarela Vladimira Lalića!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnost za sve: Otvorena izložba akvarela Vladimira Lalića!

U galeriji "Art for all" svečano je otvorena izložba akvarela likovnog umetnika Vladimira Lalića. U novootvorenoj galeriji smeštenoj na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija, umetnik je predstavio crteže iz aktuelne serije "Memorābilia", kroz koje razotkriva problematiku ljudske psihe svojim veštim crtačkim tretmanom ljudskog lika.

Vladimir Lalić je svestran umetnik, pored toga što je angažovan kao solista u horu Viva vox, do sada je priredio deset samostalnih izložbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Srbiji i inostranstvu, i učestvovao na više od 40 grupnih, državnih i internacionalnih izložbi.

Foto: Promo

U galeriji "Art for all", osmišljenoj tako da impresivne umetničke kolekcije prikaže na zanimljiv i kreativan način čineći ih dostupnim svima, ljubitelji avangardne umetnosti biće u prilici da se do 26. novembra upoznaju sa radovima mladog slikara.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.