Trifunović: U Srebrenici je bio genocid

Izvor: Danas, 11.Jul.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović: U Srebrenici je bio genocid

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović rekao je danas povodom 24. godišnjice genocida u Srebrenici da to jeste bio genocid i da 11. jul treba da bude posvećen žrtvama i sećanju na mračan deo istorije koji ne sme da se ponovi. Članak Trifunović: U Srebrenici je bio genocid se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERGEJ TRIFUNOVIĆ TVRDI: Srbi su u Srebrenici počinili genocid!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2019

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović oglasio se saopštenjem u vezi sa ratnim dešavanjima u Srebrenici od pre 24 godine...Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je danas da je u Srebrenici počinjen genocid....- Na današnji dan, postalo je pravilo da se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Islamofobija: Pouke iz srebreničkog genocida

Izvor: Danas, 11.Jul.2019

Nerminu Subašiću je bilo tek 19 kada su ga paravojne snage iskasapile i njegove kosti razbacale po Srebrenici i oko nje. Članak Islamofobija: Pouke iz srebreničkog genocida se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.