Trampovo pismo Erdoganu na dan turske ofanzive: Ne budite budala

Izvor: Danas, 17.Okt.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampovo pismo Erdoganu na dan turske ofanzive: Ne budite budala

Američki predsednik Donald Tramp napisao je pismo turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu na dan ofanzive u Siriji u kojem ga u ne sasvim diplomatskom tonu savetuje da ne bude budala, prenosi danas Frans pres. Članak Trampovo pismo Erdoganu na dan turske ofanzive: Ne budite budala se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Turski predsednik bacio Trampovo pismo u kantu za smeće

Izvor: Danas, 17.Okt.2019

ReutersU pismo Tramp Erdoganu kaže: „Ne budi budala!“ Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan bacio je pismo američkog predsednika Donalda Trampa „u kantu za smeće“, rečeno je BBC-iju. U pismu od 9. oktobra, upućenom nakon što su se američke trupe povukle iz Sirije, Tramp je Erdoganu rekao:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.