Tramp pozvao na otvaranje crkvi: Treba nam više molitve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020, 21:16

Tramp pozvao na otvaranje crkvi: Treba nam više molitve

Predsednik SAD Donald Trump pozvao je danas mesta bogosluženja da se "otvore odmah" i rekao da ih smatra "neophodnim".

"U Americi nam treba više molitve, ne manje", rekao je na konferenciji za štampu u Beloj kući Tramp, kritikujući guvernere država koji su dozvolili da prodavnice alkoholnih pića i klinike za abortus ostanu otvorene, prenosi BBC.

I centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) izdali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su smernice da crkve treba ponovo otvoriti, ali prethodno nisu pominjali mesta bogosluženja.

Prema pisanju Vašington posta, prvobitni izostanak uputstava bio je zbog socijalnih konzervativaca bliskih potpredsedniku Majku Pensu, koji je prigovorio vladi da govori verskim liderima šta da rade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp pozvao na otvaranje crkvi: Treba nam više molitve, ne manje

Izvor: B92, 22.Maj.2020

Predsednik SAD Donald Tramp pozvao je danas mesta bogosluženja da se "otvore odmah“ i rekao da ih smatra "neophodnim"..."U Americi nam treba više molitve, ne manje", rekao je na konferenciji za štampu u Beloj kući Tramp, kritikujući guvernere država koji su dozvolili da prodavnice alkoholnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.