Teške reči Saudijskog princa o mrtvom novinaru: Kašogi je bio opasni islamista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teške reči Saudijskog princa o mrtvom novinaru: Kašogi je bio ''opasni islamista''!

Saudijski princ Muhamed bin Salman progovorio o Kašogiju

Saudijski princ Muhamed bin Salman izjavio je da smatra da je ubijeni saudijski novinar Džamal Kašogi "opasni islamista".

Kako su preneli američki mediji, on je to rekao u telefonskom razgovoru sa Belom kućom nakon nestanka Kašogija, a pre nego što je Saudijska Arabija priznala ubistvo.

Kašogi, koji je bio dopisnik Vašington >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posta bio je poznat po kritikama saudijske porodice.

On je nestao 2. oktobra nakon posete konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu, a Saudijska Arabija koja je priznala da je on ubijen u konzulatu, negirala je da kraljevska porodica ima bilo kakve veze sa tim.

Kašogijevo telo još nije pronađeno.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.