Severna Koreja zapretila Americi: Obuzdajte jezik, ako nećete probleme na izborima

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 07:52

Severna Koreja zapretila Americi: Obuzdajte jezik, ako nećete probleme na izborima

Severna Koreja saopštila je danas da Sjedinjene Američke Države nemaju pravo da komentarišu odnose dve Koreje.

Kao i da je u interesu Vašingtona da ćuti ako želi da predstojeći predsednički izbori proteknu bez problema.

To je ta zemlja saopštila nakon što je Stejt department objavio da je razočaran što je Severna Koreja prekinula komunikaciju sa Južnom Korejom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Ako SAD tako bezbrižno guraju nos u tuđe poslove, umesto da se bavi svojim unutrašnjim pitanjima, u trenutku kada je politička situacija u toj zemlji u najgoroj konfuziji, može da naiđe na neugodnu stvar sa kojom je teško suočiti se", izjavio je generalni direktor za poslove sa SAD pri severnokorejskom Ministarstvu spoljnih poslova Kvon Džong Gan, prenosi Rojters pozivajući se na KCNA.

On je dodao da bi SAD trebalo da "obuzdaju svoj jezik" i rešavaju sopstvene probleme ukoliko ne žele da se "nakostreše".

"To bi bilo dobro ne samo zbog njihovih interesa, već i zbog lakšeg održavanja predstojećih predsedničkih izbora", dodao je Kvon Džong Gan.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pjongjang: Amerika NEMA PRAVO da komentariše odnos DVE KOREJE, Vašington da ćuti ako želi da izbori prođu BEZ PROBLEMA

Izvor: Blic, 11.Jun.2020

Severna Koreja saopštila je danas da Sjedinjene Američke Države nemaju pravo da komentarišu odnose dve Koreje, kao i da je u interesu Vašingtona da ćuti ako želi da predstojeći predsednički izbori proteknu bez problema.

Nastavak na Blic...

Obuzdajte svoj jezik ili...: Severna Koreja uputila OZBILJNE PRETNJE AMERICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020

To je ta zemlja saopštila nakon što je Stejt department objavio da je razočaran što je prekinuta komunikacija dve Koreje...Severna Koreja saopštila je danas da Sjedinjene Američke Države nemaju pravo da komentarišu odnose dve Koreje, kao i da je u interesu Vašingtona da ćuti ako želi da predstojeći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.