Izvor: Piplmetar.rs, 05.Mar.2024, 04:32

Selma Bajrami prevarila naciju da je pretučena: Snimljena bez ijedne modrice, pa se oglasila!

Vladimir Miljanić
|

ponedeljak, 4. mart 2024. 23:21h


Folkerka Selma Bajrami oglasila se šest sati nakon što je na Instagramu objavila sliku iz jedne bolnice, na kojoj je u fokusu njeno lice sa navodnim modricama i povredama, nakon čega je nestala sa društvenih mreža.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Selma Bajrami (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier


Mnogi su odmah pomislili da je doživela nasilje, ali od Bajramijeve nije bilo ni traga ni glasa, sve do sad, kad je priznala da – nije pretučena, a evidentno je da je u satima posle objave skupljala jakove i pravila halabuku oko svog imena.
Bajramijeva se oglasila putem lajva na Instagramu i poručila:
Selma Bajrami (Foto: Instagram)
– Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji zahteva hitnu akciju. To je kršenje osnovnih ljudskih prava koje nanosi nepopravijivu štetu pojedincima i društvima generalno. Da bismo smanjili pojavu nasilja nad ženama moramo delovati zajedno kao društvo na više nivoa. Jedan od njih je podizanje svesti, edukaciji i pružanje pomoći žrtvama. Važno je da svako od nas preuzme odgovornost i prijavi svaki vid nasilja, bilo da smo žrtve ili da smo svedoci istog – pričala je Selma, snimajući se bez ijedne modrice na licu.
– Svedoci smo da se svakodnevno ubije barem tri žene mesečno. To je strašno. A koliko tek žena trpi psihičko i fizičko maltretiranje, a da to niko ne zna… Ne okrećimo glavu na drugu stranu kad budemo svedoci bilo kog vida nasilja. Prijavimo, delujmo i spasimo nečiji život! Ja nisam pretučena, u pitanju je slika sa snimanja spota za pesmu koja, između ostalog, upravo govori o borbi žena sa svakakvim problemima i daje jasnu poruku da nikada ne treba da odustanemo – dodala je Bajramijeva, kojoj je, podsetimo, nedavno zabranjen ulazak u Srbiju zbog pokazivanja simbola Velike Albanije.
Selma Bajrami se, sa druge strane, samo par sati ranije snimala u modricama, a više detalja pogledajte u odvojenom tekstu: Potresno: Selma Bajrami primljena u bolnicu sva u modricama i podlivima! (Foto)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.