Selma Bajrami PRETUČENA? Pevačica u MODRICAMA objavila ZASTRAŠUJUĆU SLIKU IZ BOLNICE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 19:18

Selma Bajrami PRETUČENA? Pevačica u MODRICAMA objavila ZASTRAŠUJUĆU SLIKU IZ BOLNICE (FOTO)

Čitava javnost je u šoku.

Nakon niza skandala koji su je pratili u poslednje vreme, pevačica je danas podelila uznemirujuću fotografiju putem svog Instagram profila.

Na spornoj objavi je uslikana sa modricama na oku, a to je mnogima dalo šlagvort da raspravljaju šta se krije iza Sleminog modrog lica.

Osim obaveštenja da se nalazi u bolnici gde joj je, pretpostavlja se,  pružena neophodna lekarska pomoć, Selma nije otkrila detalje, te i dalje nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznato o čemu se radi.

S obzirom na to da je napisala samo da se nalazi na klinici,  ova fotografija definitivno izazvala brojne prilično burne reakcije, pa su korisnici društvenih mreža krenuli da nagađaju ko stoji iza svega i da li je pevačica zapravo pretučena ili joj se dogodila nezgoda.

Podsetimo, pevačica se našla u centru skandala zbog nastupa na kojem je pokazivala "dvoglavog orla", simbola takozvane Velike Albanije, zbog čega je Aleksandar Vulin, direktor BIA, doneo odluku da pevačica nema pristup Republici Srbiji.

Selmu je portal Srbija Danas kontaktirao, da bismo rasvetlili o čemu se radi, ali se pevačica do zaključenja ovog teksta nije odazvala našem pozivu.

Kako Selma trenutno izgleda pogledajte klikom OVDE.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selma Bajrami objavila fotografiju iz bolnice (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2024

Bh pjevačica Selma Bajrami objavila je fotografiju iz bolnice sa modricama i podlivima po licu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.