Rambo Amadeus predstavnik Crne Gore na Evroviziji

Izvor: Blic, 12.Dec.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo Amadeus predstavnik Crne Gore na Evroviziji

Crnogorski rok muzičar i tekstopisac Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, predstavljaće Crnu Goru na narednoj Evroviziji, koja će biti održana krajem maja u Azerbejdžanu.

Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore Rade Vojvodić, čija je ideja bila da Crnu Goru na Pjesmi Evrope predstavlja Rambo, rekao je da je okončao pregovore sa popularnim pevačem i dodao da je bilo više razloga zbog kojih se odlučio za Ramba Amadeusa.

"On nije tipičan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predstavnik ovih prostora. Nije ni tipičan muzičar. Ima jednu važnu crtu, koja ga odvaja od ostalih muzičara. Takođe je popularan na prostoru nekadašnje Jugoslavije, a još je i ambasador Unicefa. Sve je to sjajna preporuka i velika mogućnost za promociju Crne Gore kao države", rekao je Vojvodić.

Pesmu za Eurosong Rambo Amadeus snimiće u Ljubljani, u studiju popularnog slovenačkog muzičara Roberta Pešuta, poznatijeg kao Manjifiko.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rambo Amadeus na Eurosongu

Izvor: Mondo, 12.Dec.2011

Rok muzičar Rambo Amadeus predstavlja Crnu Goru na muzičkom festivalu u Azerbejdžanu u maju sledeće godine.

Nastavak na Mondo...

Rambo predstavlja CG na Eurosongu

Izvor: B92, 12.Dec.2011

Rambo Amadeus predstavljaće Crnu Goru na narednom Eurosongu krajem maja u Azerbejdžanu i to pjesmom koju će snimiti u Ljubljani u studiju popuarnog slovenačkog muzičara Roberta Pešuta poznatijeg kao Magnifico, saznaje Pobjeda...Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore Rade Vojvodić, čija...

Nastavak na B92...

Rambo Amadeus predstavnik Crne Gore na Eurosongu!

Izvor: S media, 12.Dec.2011

Crnogorski rok muzičar i tekstopisac Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, predstavljaće Crnu Goru na narednoj Evroviziji, koja će biti održana u Azerbejdžanu.

Nastavak na S media...

Rambo Amadeus na Evrosongu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2011

PODGORICA - Crnogorski rok muzičar i tekstopisac Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, predstavljaće Crnu Goru na narednom Eurosongu, koje će biti održano krajem maja u Azerbejdžanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Rambo Amadeus predstavnik Crne Gore na Pesmi Evrovizije

Izvor: Economy.rs, 12.Dec.2011

Beogradski muzičar Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, prihvatio je poziv Radio-televizije Crne Gore da u maju 2012. godine predstavlja Crnu Goru na Pesmi Evrovizije, objavljeno je na pevačevom Fejsbuk profilu.

Nastavak na Economy.rs...

Rambo Amadeus predstavnik Crne Gore na Evroviziji

Izvor: Svet, 12.Dec.2011

naslov: . Rambo Amadeus predstavnik Crne Gore na Evroviziji. . . . excerpt: . Crnogorski rok muzičar i tekstopisac Antonije Pušić predstavljaće Crnu Goru na narednom Eurosongu, koji će biti...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.