REZIDENCIJA DONALDA TRAMPA POD OPSADOM: FBI izvršio raciju na njegovom imanju na Floridi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022, 07:21

REZIDENCIJA DONALDA TRAMPA POD OPSADOM: FBI izvršio raciju na njegovom imanju na Floridi (VIDEO)

Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da su agenti FBI izveli raciju na njegovom imanju Mar-a-Lago na Floridi i obili sef, javljaju svetski mediji.

Kako su navela dva izvora upoznata sa situacijom, FBI je pretražio Trampovu rezidenciju na osnovu naloga u okviru istrage o mogućem nezakonitom uklanjanju i uništavanju dokumenata Bele kuće nakon njegovog predsedavanja, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gardijan.

Tramp je u saopštenju naveo da je "njegov divni dom" Mar-a-Lago u Palm Biču pod opsadom i da ga je okupirala velika grupa agenata FBI.

- Čak su mi obili i sef - rekao je Tramp.

Dodao je da je sarađivao sa svim relevantnim vladinim agencijama i da "nenajavljeni upad" u njegov dom nije bio potreban niti primeren.

Ocenio je da akcija predstavlja "nepravilno ponašanje tužioca" i "naoružavanje pravosudnog sistema" s ciljem da se spreči njegova ponovna kandidatura za predsednika SAD.

BREAKING: @dbongino goes off on the FBI Raid on Donald Trump:

“This is some Third World BULLSH*T” pic.twitter.com/2e9jryfVOi

— Benny Johnson 🍊 (@bennyjohnson) August 8, 2022

- Takav napad mogao bi da se dogodi samo u razorenim zemljama trećeg sveta. Nažalost, Amerika je sada postala jedna od zemalja korumpiranih na nivou koji ranije nije viđen - smatra Tramp.

Iz sedišta FBI u Vašingtonu i kancelariji u Majamiju nisu želeli da komentarišu informacije o raciji u Trampovoj kući.

Trampov sin Erik izjavio je za Foks njuz da su predmet pretrage bile kutije sa dokumentima koje je Tramp doneo iz Bele kuće i da njegov otac već mesecima sarađuje sa Nacionalnim arhivom po tom pitanju.

Do racije je došlo u trenutku kada Tramp postavlja temelje za još jednu predsedničku kandidaturu na izborima 2024. godine i nakon niza javnih saslušanja o njegovoj ulozi u događajima koji su doveli do napada na Kapitol nakon izbora prošle godine.

BONUS VIDEO: SKANDAL U AVIONU Posada u obroku pronašla GLAVU ZMIJE
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FBI UPAO U KUĆU DONALDA TRAMPA Bivši predsednik SAD tvrdi: Obili su mi i sef!

Izvor: Blic, 09.Avg.2022

Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da su agenti FBI izveli raciju na njegovom imanju Mar-a-Lago na Floridi i obili sef, javljaju svetski mediji.

Nastavak na Blic...

VIDEO FBI upao na Trampovo imanje i sproveo raciju: "Čak su mi obili i sef"

Izvor: Radio 021, 09.Avg.2022

Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je da su agenti FBI izveli raciju na njegovom imanju Mar-a-Lago na Floridi i obili sef.

Nastavak na Radio 021...

Tramp tvrdi da je FBI pretresao njegovo imanje na Floridi

Izvor: Beta, 09.Avg.2022

Akerička kriminalno istražna i obaveštajna agencija FBI pretresla je imanje Mar-a-Lago bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa u okviru istrage o tome da li je odneo poverljive dokumente iz Bele kuće u svoju rezidenciju na Floridi.Tramp je u izjavi u kojoj je naveo da je pretres sproveden dodao i...

Nastavak na Beta...

Agenti FBI uleteli na Trampovo imanje na Floridi, traže dokumenta koja je bivši predsednik izneo iz Bele kuće

Izvor: Luftika.rs, 09.Avg.2022

Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je da su juče (8. avgust) agenti FBI izveli raciju na njegovom imanju Mar-a-Lago na Floridi i obili sef, javljaju svetski mediji.. Zašto je FBI upao? Kako su navela dva izvora upoznata sa situacijom, FBI je pretražio Trampovu rezidenciju na osnovu naloga...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.