Putin traži humanitarni koridor za ukrajinske vojnike

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2014, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin traži humanitarni koridor za ukrajinske vojnike

Predsednik Rusija Vladimir Putin pozvao je pobunjenike na istoku Ukrajine da otvore humanitarne koridore za opkoljene ukrajinske vojnike, a kako javlja ruska agencija Itar-tas, oni su to prihvatili.

Premijer samoproglašene Narodne republike Donjeck Aleksandar Zaharčenko rekao je jutros da podržava inicijativu Vladimira Putina.

"Uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svo poštovanje za Vladimira Vladimiroviča Putina, predsednika države koja je prva tu da nas podrži moralno, spremni smo da napravimo humanitarne koridore za opkoljene ukrajinske trupe, pod uslovom da one predaju teško oružje i municiju kako to ne bi moglo da se koristi protiv nas", rekao je Zaharčenko.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.