Putin i Tramp sutra u Vijetnamu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2017, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Tramp sutra u Vijetnamu

Predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, sastaće se sutra na samitu Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC) u Vijetnamu, izjavio je pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov.

"Upravo je dogovoreno vreme sastanka. To će se dogoditi 10. novembra", rekao je Ušakov novinarima, prenele su ruske agencije.

Ušakov je juče izjavio da je sasvim logično da ruski predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vladimir Putin razgovara sa američkim kolegom Donaldom Trampom tokom multilateralnih skupova koji su predviđeni na samitu APEC u Vijetnamu ove nedelje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pao dogovor: Putin i Tramp se sastaju u Vijetnamu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2017

Predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, sastaće se sutra na samitu Azijsko-pacificke ekonomske saradnje (APEC) u Vijetnamu, izjavio je pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov...- Upravo je dogovoreno vreme sastanka. To će se dogoditii 10. novembra - rekao je Ušakov novinarima,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.