Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen datum susreta Putina i Trampa

MOSKVA - Sastanak predsjednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa održaće se 10. novembra, izjavio je pomoćnik ruskog predsjednika Jurij Ušakov.

„Desetog ovog mjeseca“, odgovorio je Ušakov novinarima na pitanje da li je utvrđen datum drugog sastanka dvojice lidera.

Ušakov je dodao da se „vrijeme trenutno koordinira.“

Ranije je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov saopštio da je Putin spreman da se sastane sa Trampom na marginama samita APEK u Vijetnamu, koji će se održati 10. i 11. novembra.

(NN/sputniknews.com)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN I TRAMP OČI U OČI: Evo kada će se sastati dvojica lidera

Izvor: Kurir, 09.Nov.2017

Sastanak predsednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa, održaće se 10. novembra, izjavio je pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov.

Nastavak na Kurir...

Sutra sastanak Putina i Trampa

Izvor: Vostok.rs, 09.Nov.2017

Sastanak predsednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa, održaće se 10. novembra, izjavio je pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov.. . „Desetog ovog meseca“, odgovorio je Ušakov novinarima na pitanje da li je utvrđen datum drugog sastanka dvojice lidera.. . Ušakov je...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.