Putin Na Bogu je da oprosti teroristima a moj zadatak je da ih posaljem njemu

Izvor: medio.rs, 18.Nov.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin Na Bogu je da oprosti teroristima a moj zadatak je da ih posaljem njemu

Bog može da prašta teroristima, a na meni je da ih pošaljem njemu, poručio je ruski predsednik Vladimir Putin.

Remi Maluf, novinar i voditelj kanala "Rusija danas", objavila je na Tviteru ovu Putinovu izjavu nakon što je potvrđeno da je ruski "Erbas" iznad Egipta srušen pomoću bombe.

Nakon toga došlo je do krvavih napada na Parižane, pa je francuski predsednik Fransoa Oland poručio da je "Islamska >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << država" - "najveća fabrika terorista ikada".

Ruski avion srušen je 1. novembra, kada je poginulo svih 217 putnika i 7 članova posade. Avion je poleteo iz Šarm El Šeika, a posle samo 23 minuta je pao.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Lažni citat Vladimira Putina o teroristima

Izvor: B92, 18.Nov.2015

"Bog može da prašta teroristima, a na meni je da ih pošaljem njemu", navodno je rekao ruski predsednik Vladimir Putin. Ipak, ispostavilo se da to nije tačno...Remi Maluf, novinarka i voditeljka kanala "Rusija danas", prvo je objavila na Tviteru ovu izjavu koja navodno pripada ruskom predsedniku i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.