PUTIN UDARIO NA BANKARE: Evo kako će kažnjavati one koji se kriju u inostranstvu!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Sep.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN UDARIO NA BANKARE: Evo kako će kažnjavati one koji se kriju u inostranstvu!

Predsednik Rusije Vladimir Putin saopštio je na sastanku sa guvernerkom Centralne banke Elvirom Nabiulinom da je naložio vladi i policiji da odrede kaznene mere za bankare koji su prekršili rusko zakonodavstvo i pobegli u inostranstvo.

Šefica Centralne banke je pozvala da se nađe rešenje tog problema na zakonskom nivou i primetila da je u 70 odsto slučajeva oduzimanje licenci bankama povezano sa pranjem novca.

"Treba biti veoma pažljiv da se ne bi ograničila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sloboda ljudi, ali treba dati garancije i državi i društvu i ulagačima banaka od svih kriminalnih radnji. Hajde da ovaj nalog dam i vladi i policijskim organima i da zajedno razmislimo", rekao je Putin, prenosi Sputnjik.

Ruski bankarski sistem za poslednje tri godine mnogo manje je pružao usluge u kriminalnoj sferi. Prema rečima guvernerke, obim operacija za izvlačenje novca u inostranstvo se smanjio sa 1,7 biliona rubalja u 2013. godini do 110 milijardi rubalja u prvom polugodištu 2016. godine, navodi Sputnjik.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin naredio: Kazna za sve koji su pobegli

Izvor: B92, 13.Sep.2016

Moskva -- Predsednik Rusije Vladimir Putin naložio je vladi i policiji da odrede kaznene mere za bankare koji su prekršili rusko zakonodavstvo i pobegli u inostranstvo...Putin je to saopštio je na sastanku sa guvernerkom Centralne banke Elvirom Nabiulinom...Šefica Centralne banke je pozvala da se...

Nastavak na B92...

Putin naložio kaznene mere za bankare koji su pobegli u inostranstvo

Izvor: Vostok.rs, 14.Sep.2016, 08:37

Na sastanku sa guvernerkom Centralne banke Elvirom Nabiulinom predsednik Rusije Vladimir Putin je saopštio da je naložio Vladi i policiji da odrede kaznene mere za bankare koji su prekršili rusko zakonodavstvo i pobegli u inostranstvo.. . „Neizbežnost kazne ključna je stvar da to isto ne bi...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.