PSG izlazi na izbore

Izvor: RTS, 08.Maj.2020, 12:27

PSG izlazi na izbore

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je na konferenciji za novinare da je PSG doneo odluku da učestvuje na izborima koji će se održati 21. juna.
Sergej Trifunović je rekao da su izborni uslovi šest puta gori nego pre, ali da izborni uslovi kod Aleksandra Vučića nikada neće biti bolji.
Trifunović je istakao da je borba neophodna na svakom mestu, a aplauzom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je prokomentarisao današnji potez Boška Obradovića.

"Tako ćemo ih cepati kada udemo u Skupštinu", rekao je Trifunović i dodao da ne dozvoljava da parlament bude "prćija Maje Gojković".
On je rekao da će ući u taj svinjac i urlati u ime obespravljenih i da želi da bude smetnja vlasti na svakom koraku.
Parlamentarni i lokalni izbori u najvećem broju lokalnih samouprava u Srbiji biće održani 21. juna.
Trebalo je da se izbori održe u aprilu, ali su zbog epidemije koronavirusa i uvođenja vanrednog stanja pomereni.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trifunović: Kod Vučića uslovi nikada neće biti bolji, PSG ide na izbore

Izvor: Danas, 08.Maj.2020

Pokret slobodnih građana doneo je odluku da učestvuje na izborima 21. juna, izjavio je danas njegov predsednik Sergej Trifunović.

Nastavak na Danas...

Pokret slobodnih građana izlazi na izbore 21. juna

Izvor: Večernje novosti, 08.Maj.2020

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović saopštio je da su doneli odluku da učestvuju na izborima 21. juna Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović saopštio je da su doneli odluku da učestvuju na izborima 21. juna. Trifunović je poručio da će na parlamentarne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.