Obradović: EU otvorila vrata za razgovore o Kosovu

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: EU otvorila vrata za razgovore o Kosovu

Predsednik Odbora za spoljne poslove Skupštine Srbije Žarko Obradović tvrdi da je primetno da se menja stav Evropske unije o dijalogu Beograda i Prištine, nakon izjave savetnika američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona, da SAD ne isključuju mogućnost korekcije granica.

U izjavi za N1 Obradović je ocenio da je Brisel time otvorio vrata za razgovor i rešavanje pitanja Kosova.

"Mi još uvek ne znamo šta je sadržaj razgovora i zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se treba uzdržavati od nekih ocena. Ali, način na koji je EU ovog puta reagovala jeste pozitivan, često pominjem taj izraz otvorena vrata - nije unapred utvrđen okvir razgovora, što je jako jako pozitivno, jer vi kada unapred utvrdite, onda znate i koji su limiti. Ovako je stvoren osnov za jedan dobar i kvalitetan razgovor. Šta će biti, to ćemo videti", rekao je Obradović.

Izvor: N1
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.