Obama, Buš i Klinton spremni javno da budu vakcinisani protiv korona virusa

Izvor: Beta, 03.Dec.2020, 19:17

Obama, Buš i Klinton spremni javno da budu vakcinisani protiv korona virusa

Bivši američki predsednici Barak Obama (Barack), Džordž Buš (George Bush) i Bil Klinton (Bill Clinton) izrazili su spremnost da budu javno vakcinisani protiv korona virusa kako bi ohrabrili gradjane da prime vakcinu.Obama (59) je rekao da ima "potpuno poverenje" u sanitarne nadležne organe, u kojima se nalazi imunolog Entoni Fauči (Anthony Fauci), naučnik veoma cenjen u SAD."Ako mi Entoni Fauči bude rekao da je vakcina bezbedna i da može da štiti od korona virusa, neću oklevati da je dobijem", rekao je Obama i dodao da je spreman da primi vakcinu pred kamerama kako bi gradjani mogli da vide da veruje nauci.Neimenovi predstavnik za medije Džordža Buša rekao je da je bivši predsednik koji ima 74 godine takodje voljan da promoviše vakcinu protiv korona virusa.Tako je reagovao i neimenovani portparol Bila Klintona koji je rekao da je bivši predsednik koji kao Buš ima 74 godine, takodje spreman da bude vakcinisan pred kamerama kako bi ohrabrio Amerikance da prime vakcinu.Mediji su danas pozvali novoizabranog predsednika Džozefa Bajdena (Joseph Biden) (78) i buduću potpredsednicu Kamalu Haris (Harris) (56) da uživo na televiziji prime vakcinu protiv korona virusa kako bi uvereli one koji sumnjaju u vakcinu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBAMA, BUŠ I KLINTON BI DA SE VAKCINIŠU PRED KAMERAMA: Ako Fauči kaže da je vakcina bezbedna, što da ne!

Izvor: Kurir, 03.Dec.2020

Bivši američki predsednici Barak Obama, Džordž Buš i Bil Klinton izrazili su spremnost da budu javno vakcinisani protiv korona virusa kako bi ohrabrili gradjane da prime vakcinu.

Nastavak na Kurir...

Bivši američki predsednici spremni da prime vakcinu

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2020

Bivši američki predsednici Bil Klinton, Džordž Buš i Barak Obama su danas izjavili da su spremni da prime vakcinu protiv virusa korona kada bude bila odobrena, kako bi podstakli vakcinaciju protiv bolesti koja je u SAD odnela više od 273.000 života..."Obećavam da ću primiti vakcinu. Mogu je...

Nastavak na Radio 021...

Bajden, Obama, Buš i Klinton spremni da se javno vakcionišu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Dec.2020, 02:26

Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden (Joe Biden) i bivši predsednici Barak Obama (Barack), Džordž Buš (George Bush) i Bil Klinton (Bill Clinton) izrazili su spremnost da se vakcinišu javno pred kamerama protiv korona virusa kako bi ohrabrili građane da prime vakcinu, javlja CNN. Bajden je kazao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.