Bivši američki predsednici spremni da prime vakcinu

Bivši američki predsednici Bil Klinton, Džordž Buš i Barak Obama su danas izjavili da su spremni da prime vakcinu protiv virusa korona kada bude bila odobrena, kako bi podstakli vakcinaciju protiv bolesti koja je u SAD odnela više od 273.000 života.
Bivši američki predsednici spremni da prime vakcinu
Foto: Pixabay
"Obećavam da ću primiti vakcinu. Mogu je primiti pred televizijskim kamerama, kako bi ljudi znali da verujem nauci", rekao je Obama.
 
Klinton je izjavio da je spreman za vakcinaciju, ako bi to podstaklo Amerikance da učine isto, prenosi AP.
 
Buš je infektolozima poručio da je spreman da pomogne, kako bi ohrabrio Amerikance da se vakcinišu. 
  • Ilo

    03.12.2020 22:06
    Hoće to kad udješ u osmu banku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.