Izvor: Radio 021, 03.Dec.2020, 22:41

Bivši američki predsednici spremni da prime vakcinu

Bivši američki predsednici Bil Klinton, Džordž Buš i Barak Obama su danas izjavili da su spremni da prime vakcinu protiv virusa korona kada bude bila odobrena, kako bi podstakli vakcinaciju protiv bolesti koja je u SAD odnela više od 273.000 života.

"Obećavam da ću primiti vakcinu. Mogu je primiti pred televizijskim kamerama, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bi ljudi znali da verujem nauci", rekao je Obama.

Klinton je izjavio da je spreman za vakcinaciju, ako bi to podstaklo Amerikance da učine isto, prenosi AP.

Buš je infektolozima poručio da je spreman da pomogne, kako bi ohrabrio Amerikance da se vakcinišu.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.