Ne smeju Putinu na crtu?; Da se oni skinu to bi bilo odvratno

Izvor: B92, 30.Jun.2022, 08:37

Ne smeju Putinu na crtu?; "Da se oni skinu to bi bilo odvratno"

Vladimir Putin komentarisao je šale koje su zbijali čelnici G7 na njegov račun, odnosno na račun njegovog skidanja do pojasa u raznim prilikama.

Lideri najmoćnijih zemalja sveta, podsetimo, rugali su se Putinu tako što su se međusobno ispitivali treba li se i oni da se skinu kao ruski predsednik.

Putin je večeras na to prilično direktno odgovorio.

"Ne znam kako su hteli da se skinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do pojasa ili ispod pojasa, ali mislim da bi to bio odvratan prizor", rekao je Putin, prenosi agencija RIA.

Predsednik Rusije je rekao da se slaže sa rečima pesnika Aleksandra Puškina "da možete da budete razumna osoba i da razmišljate o lepoti noktiju".

"Slažem se s tim. Sve na čoveku treba da bude skladno, i duša i telo. Ali da bi sve bilo skladno, morate da se odreknete prekomernog konzumiranja alkohola i drugih loših navika, baviti se vežbom za telo i sporto", dodao je Putin.

Ruski predsednik je takođe istakao da ovo nije najbolje razdoblje odnosa između Rusije i zemalja G7.

Ali se odmah potom se osvrnuo na svoje lične odnose s liderima G7.

"Sve kolege poznajem lično. Svi su lider, imaju karakter. Ako žele, mogu da postignu potreban uspeh, ali treba da rade na sebi", rekao je Putin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.