Naslovne strane za nedelju, 17. februar 2019. godine

Izvor: Beta, 17.Feb.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane za nedelju, 17. februar 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 17. februara uglavnom pišu o razgovoru predsednika Srbije i Kosova, Aleksandra Vučića i Hašima Tačija na panelu u Minhenu o bezbednosti u Jugoistočnoj Evropi, kao i o porukama koje je predsednik SAD Donald Tramp uputio Srbiji povodom Dana državnosti.ALO - "Vučić uništio Tačija", o debati predsednika Srbije i Kosova na panelu u Minhenu o bezbednosti u Jugoistočnoj Evropi.BLIC - "Ne pritiskamo Srbiju da udje u NATO", za list kaže generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg. List najavljuje i dosije "Mentalno zdravlje tinejdžera".VEČERNJE NOVOSTI - "Srbija odbija zahtev Trampa", o čestitki predsednika SAD Donalda Trampa upućenoj predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom Dana državnosti Srbije. "Hoćemo kompromis, a ne kapitulaciju", o debati predsednika Srbije i Kosova na panelu u Minhenu. KURIR - Pod naslovom "Uhapšen u Rusiji bivši funkcioner Komercijalne banke" o hapšenju bivšeg člana Upravnog odbora Komercijalne banke u ime Evropske banke za obnovu i razvoj Filipa Delpala koji je osumnjičen da je sa još nekoliko osoba proneverio 37,5 miliona evra ruskog investicionog fonda. POLITIKA - List najavljuje tekst o tome koliko su gradjani religiozni "Vera sa sumnjom u Boga". "Bosnu može da spase samo unutrašnji dogovor", kaže za list predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma: Kosovo i Tači ostali bez argumenata i "advokata"

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2019

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma prokomentarisao je diskusiju Aleksandra Vučića i Hašima Tačija na Minhenskom bezbednosnom forumu Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma prokomentarisao je diskusiju Aleksandra Vučića i Hašima Tačija na Minhenskom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.