Na dočeku u Novom Sadu Zdravko Čolić

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Dec.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na dočeku u Novom Sadu Zdravko Čolić

Građane Novog Sada će za doček Nove 2017. godine, na proslavi koja će biti održana na glavnom Trgu slobode, zabavljati pevač Zdravko Čolić, najavljeno je danas u Gradskoj kući.

"Posle devet godina Čola je ponovo na centralnom novosadskom trgu i nema bolje pozivnice ljudima da dođu u naš grad, Evropsku prestonicu kulture i Omladinsku prestonicu Evrope", rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Vučević.

Organizatori proslave Nove godine najavili su na konferenciji za novinare i da će na istom mestu biti organizovan i doček pravoslavne Nove godine 13. januara, na kojem će nastupiti duvački orkestar Bobana Markovića.

Iza novogodišnjeg programa u Novom Sadu stoji tim Evropske prestonice kulture, a glavni muzički nastupi biće dopunjeni raznovrsnim programom i velikom festivalskom proslavom na četiri lokacije.

Tokom četiri praznična dana, 30. i 31. decembra, 1. i 13. januara, na četiri bine nastupiće više od sto izvođača, sa više od četrdeset sati programa.

Na novogodišnju noć 31. decembra pre Zdravka Čolića nastupiće novosadski Big Bend zajedno sa Bojanom Stamenov kao specijalnom gošćom, a taj dan će slavlje početi od jutarnjih časova kada će u podne biti organizovan doček dečje Nove godine sa iznenađenjima za najmlađe.

Program će početi u 10 časova, a dnevnu žurku će započeti di-džej Gvero, zatim bend Swing time, Ana Perišić, Drum’n’zez i Irie FM.

Ljubitelji elektronske muzike tokom dočeka će u Studiju M moći da slušaju deset inostranih i domaćih di-džejeva, a za ovaj događaj naplaćivaće se i ulaz po ceni od 690 dinara u pretprodaji.

Na glavnoj bini na Trgu slobode za reprizu Nove godine, 1. januara predstaviće se bend Josip A Lisac, Branimir i neprijatelji, di-džej Ilija Rudović i Zemlja gruva.

Na dočeku Srpske nove godine, nastupiće i simfonijski orkestar NS2021 koji će prirediti muzički spektakl uz 60 simfoničara, muziku iz srpske kinematografije i gostovanje proslavljenog srpkog glumca Sergeja Trifunovića.

Muzički program počeće na Trgu Republike dan pre dočeka, 30. decembra, kada će nastupiti Jaž kombinat, zatim flautistkinja Milena Jančurić i di-džej Vukašin Vojvodić.

Predsednik organizacionog odbora Novi Sad 2021 Nemanja Milenković izjavio je da je festivalskim konceptom na četiri lokacije u četiri dana za dve Nove godine, Novi Sad želeo da pokloni građanima "slobodu izbora i raznovrsnosti veličajući vrednosti tolerancije, mira i ljubavi kao istinskih ideala ovog Grada".
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.