Monika Beluči obišla Andrićgrad

Izvor: Politika, 21.Jan.2013, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči obišla Andrićgrad

MOKRA GORA – Slavna italijanska glumica Monika Beluči, koja boravi na Mećavniku kao specijalni gost šestog festivala „Kustendorf”, obišla je danas Andrićgrad u Višegradu, u pratnji reditelja Emira Kusturice.

Belučijeva je prošetala ulicama Kamengrada, posvećenog jedinom srpskom nobelovcu Ivi Andriću, koji je Kusturica podigao kraj Drine u Višegradu.

Poznata glumica i lepotica već je na kratko bila u Andrićgradu, pre dolaska u Drvengrad, ali je želela >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << još jednom da ga obiđe bez žurbe, novinara i gužve.

Belučijeva je u bioskopu „Doli Bel” gledala film „Adelheid” češkog reditelja Františeka Vlačila iz 1969. godine, a zatim je s Kusturicom popila kafu u restoranu „Goja”.

Jedna od najlepših žena sveta od 19. januara boravi u Drvengradu, kao specijalna gošća Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala „Kustendorf”.

Beluči, fascinirana Mećavnikom i „Kustendorfom”, najavila je da će se u maju vratiti u Srbiju, kada Kusturica planira da počne snimanje novog filma „Ljubav i rat”. Slavna glumica igraće glavnu žensku ulogu, a partner će joj biti sam Kusturica.

Tanjug

objavljeno: 21.01.2013.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Monika Beluči obišla Andrićgrad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2013

MOKRA GORA -..Slavna italijanska glumica Monika Beluči, koja boravi na Mećavniku kao specijalni gost šestog festivala Kustendorf, obišla je danas Andrićgrad u Višegradu, u pratnji reditelja Emira Kusturice...Belučijeva je prošetala ulicama Kamengrada, posvećenog jedinom srpskom nobelovcu Ivi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.