Mlada srpska glumica progovorila o scenama žestokog seksa

Izvor: B92, 27.Nov.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlada srpska glumica progovorila o scenama žestokog seksa

Naša glumica Jelisaveta Orašanin stala je u svoju odbranu nakon što su svi mediji pisali o njenim scenama seksa u seriji „Ubice mog oca“.

Jelisaveta je imala žestoku scenu seksa s kolegom Predragom Bjelcem i nakon brojnih komentara o ovome oglasila se i Jelisaveta.

"Za početak, nisam bila gola. Bila sam u kupaćem kostimu, tako da se faktički ne vidi ništa. S te strane mi nije bilo neprijatno. Ipak, ja sam živo biće i normalno je da je uvek malo neprijatno snimati takve scene“, istakla je Orašaninova za Blic.

Lepa glumica je u vezi sa kolegom Vukom Kostićem od kojeg je, kako kaže, mnogo naučila o glumi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VRELO U "UBICAMA MOG OCA" Jelisaveta Orašanin: Ne stidim se scena seksa

Izvor: Blic, 27.Nov.2016

Vruć seks Jelisavete Orašanin i Predraga Bjelca u seriji "Ubice mog oca" uzburkao je javnost, a ona za "Blic" otkriva kako je bilo voditi ljubav pred kamerama...Snimanje te scene u jednakoj meri je bilo i prijatno i neprijatno, kaže glumica...- Za početak, nisam bila gola. Bila sam u kupaćem kostimu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.